Coaching

Personlig Coaching og Team Coaching

Vi tror på, at vi alle har mange flere ressourcer og mere energi, end vi bringer i spil i vores daglige liv.

Vi er her for at hjælpe dig med at identificere dit talent og dine styrker, så du kan nå det fulde potentiale.

Uanset om vi hjælper dig med at performe individuelt eller i teams, er vores tilgang den samme.

Vi har altid en dyb respekt for dig og dine personlige værdier, og det er vigtigt for os, at dine unikke værdier og autenticitet forbliver intakt.

Lars Rohde Coaching

Coaching

Resultater med vilje

Individuelt tilpasset coaching

Vi hjælper dig med at bringe dine styrker i spil for at nå dit fulde potentiale og skabe resultater.

Vi tror ikke på, at alle har brug for det samme – det er vigtigt for os at lytte til dig og lære dine styrker og svagheder at kende og hjælpe dig med at performe på din egen måde.

Vi lytter og fungerer som din sparringpartner. Vi er ærlige og direkte i vores kommunikation og er med dig hele vejen for at sikre, at du får de resultater, du søger.

Vi har erfaring i at arbejde med alle niveauer i en organisation – fra mennesker på gulvet til ledere og direktører. Vi mener, at alle niveauer er lige vigtige for, at en organisation kan vokse og skabe resultater.

Team coaching

Vi hjælper teams med at performe og skabe resultater som en gruppe. 

Vores hovedfokusområder er kommunikation, hvordan I arbejder sammen som team, og hvordan man skaber en stemning, der inspirerer til at tænde dig og frigøre din energi.

Vi hjælper jer med at identificere jeres udfordringer som et team og hvordan I håndterer dem, så I sammen kan skabe endnu bedre resultater.

Teamcoachingen er ikke slut efter vores forløb sammen. Vi hjælper jer efterfølgende med at gennemføre de nødvendige ændringer i jeres team og organisation for at sikre, at I får mest ud af jeres resultater i coachingforløbet.

Kunderne siger

Testimonials

Lars is the best coach I have ever worked with. His skills and abilities are truely amazing and inspiring. I can highly recommend Lars, should anyone need a coach.
Jørgen S.
Head Of ITSM, COOP Danmark
Lars er et af de bedst socialt begavede mennesker, jeg kender. Det er med god grund, Lars' kunder bliver hos ham i årevis - jeg har ved selvsyn konstateret, i flere sammenhænge, at hans arbejde virker ...
Henrik Wagn
Business Consultant