Kunderne siger

Testimonials

Jeg har kun positive erfaringer med Innergy og Lars. Jeg har arbejdet sammen med Lars i mange år og har brugt ham både til personlig og team coaching.
Det som gør Lars unik, er hans evne til at skabe et ”rum”, hvor alle føler sig trygge og har lyst til at give noget af sig selv. Han har en evne til at fange det, der ikke bliver sagt, så man hurtigt kommer ind til sagens kerne.
Derudover er han ikke bange for at stille udfordrende spørgsmål, som kan være med til at katalysere udviklingsprocessen.
Når jeg har arbejdet sammen med Lars i så mange år, skyldes det også, at han er god til at være der bagefter. Han følger op og sikrer, at man får realiseret de ting, som vi har aftalte.
Sidsel Kristensen
Director, Chr. Hansen
Coaching med Lars har været en game-changer for mig. Midt i en krise, hvor mange aspekter af mit liv føltes overvældende, hjalp Lars mig med at finde fokus igen.
Takket være Lars har jeg adresseret mine personlige blokeringer og fundet en ny ro og kontrol. Ikke bare i forretningen, men også i mit privatliv. Det har virkelig styrket mit personlige lederskab og øget min livsglæde.
Jeg kan ikke udtrykke, hvor taknemmelig jeg er for den forskel, Lars har gjort. Ikke bare for mig, men også for de relationer, jeg værdsætter omkring mig. Fra hjertet, tak, Lars.
Rasmus Obitsø
CEO & Owner, The Miles
Lars er simpelthen intet mindre end fantastisk!
Jeg har igennem snart 20 år haft muligheden for at opleve Lars´s yderst kompetente coachingsevner, både i 1:1 relation og som teamcoach/facilitator.
Lars er en mester i at skabe et trygt rum, hvor der er plads til både sårbarhed, sparring og personlige udfordringer, og jeg er efter hvert møde med Lars gået derfra med nye erkendelser og en masse refleksion.
Lars’s sociale kompetencer er unikke og han formår at ”læse” rummet og menneskerne deri. Jeg har ved flere lejligheder oplevet hans evne til at gribe folk i nuet, og sikre at der bliver taget hånd om alle, på en anstændig og værdig måde. Derudover er Lars en helt igennem dejlig person, med hjertet på rette sted, og jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Innergy.
Christina Rønholt Jensen
Project Leader Management Support Novozymes A/S
Jeg kom i kontakt med Lars ifm. et job som Logistikchef, som Innergy og Lars stod for at rekruttere til.
Mit første møde med Lars var en meget positiv oplevelse: Lars formår at "se din person" meget hurtigt og på en måde, man sjældent oplever. Jeg følte mig tryg i Lars’ selskab efter blot få minutter, og der gik mere end en time, før snakken gik på selve jobbet.
Lars er en social kompetence, man sjældent møder og en person, som skaber en tryg og behagelige atmosfære omkring sig. Jeg ville ikke tøve med at kontakte Lars, hvis jeg fik brug for sparring eller hjælp til at løfte en ledelsesopgave i fremtiden. Tak for din ærlighed og ligetil person.
Anders Elong
Lars har været en uvurderlig støtte for mig i en fase, hvor jeg søgte efter en ny retning i mit professionelle liv.
Som coach besidder Lars en bemærkelsesværdig evne til hurtigt at indfange essensen af en person og komme til hjertet af udfordringerne. Hans tillidsvækkende og loyale tilgang til at håndtere andre er beundringsværdig. Jeg er dybt taknemmelig for den indsigt og vejledning, Lars har delt med mig i løbet af vores samarbejde.
Niels Hahn Nielsen
Lars og Helle er to rigtig professionelle, behagelige og imødekommende mennesker, der virkelig har styr på, hvad de laver. De er hurtige til at vende tilbage på mail på en rigtig god og behagelig måde.
Jeg var også så heldig at have en '1 til 1' snak med Lars, og han er virkelig god til at ramme en i øjenhøjde og imødekomme ens ønsker. Jeg kan klart anbefale Innergy.
Lasse Schrøder Nielsen
Ansøger til job
Jeg har kendt Lars i mange år og benyttet hans kompetencer både som teamcoach og personlig coach.
Lars er utrolig hurtig til at sætte sig ind i selve udfordringen og benytter både teori og erfaring til at guide dig i den rigtige retning.
Jakob Weis Enemark
Director, FUJIFILM
Lars is the best coach I have ever worked with. His skills and abilities are truely amazing and inspiring. I can highly recommend Lars, should anyone need a coach.
Jørgen S.
Head Of ITSM, COOP Danmark
Lars er et af de bedst socialt begavede mennesker, jeg kender. Det er med god grund, Lars' kunder bliver hos ham i årevis - jeg har ved selvsyn konstateret, i flere sammenhænge, at hans arbejde virker ...
Henrik Wagn
Business Consultant
Scroll to Top