Stillingen er besat

Innergy søger for Novozymes

Proces- og hygiejnespecialist, Novozymes Kalundborg

Stillingen er besat

Kunne du tænke dig at være nøglepersonen, der er med til at sætte fremtidige hygiejnestandarder i enzymproduktionen hos Novozymes?

Vil du sætte et bæredygtigt aftryk? Vil du være med til at indfri Novozymes’ ambition om at sikre enzymprodukter med høj fødevaresikkerhed, og at hygiejnestandarderne for rensningsfabrikkernes produktion overholdes?

Motiveres du af opgaver der omfatter CIP, mikrobiologi, fødevarehygiejne og procesudstyr?

Så er du måske den nye kollega vi søger til Novozymes’ enzymoprensnings-faciliteter i Kalundborg.

Du kommer til at arbejde i en kompetent og dynamisk organisation med fagligt dygtige og engagerede kollegaer. Organisationen er ansvarlig for BULK enzymproduktionen i Kalundborg.

Du skal i det daglige blandt andet analysere, designe, udvikle, dokumentere og konsolidere hygiejneforbedringer af eksisterende procesudstyr. Derudover skal du motivere projektering og implementering af nyt procesudstyr.

Du skal også forestå proceshygiejneopfølgning, afrapportering og evaluering af mikrobiologiske analyser, og løbende forbedre fødevare GMP i fabrikkerne og sikre konstant auditparathed.

Du skal være ”primus motor” på aktiviteter der vil øge fødevaresikkerheden. Eks. forebyggende vedligeholdelse af procesudstyr og implementering af online overvågning og at-line analyser. Du skal i tæt samarbejde med sitens ledere sikre at FDA og FSSC22000 til enhver tid overholdes.

Som nøgleperson kommer du til at referere til områdets Senior Director.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en positiv og engageret person med stor energi, og du formår at kommunikere og samarbejde med alle personalegrupper. Du er robust og trives i en kompleks produktion med mange enhedsoperationer og mange kollegaer.

Du sidder lige gerne bag skrivebordet og arbejder med dokumentation og standarder, som du befinder dig ude i produktionsfaciliteterne i gang med at fejlfinde.

Du arbejder målrettet, systematisk og analytisk og har øje for detaljen. Du har viljen og lysten til at lære nyt, bidrager proaktivt og forstår betydningen af det gode samarbejde

NOVOZYMES TILBYDER

Novozymes er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I området er der en sund værdibaseret kultur, hvor god trivsel, høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling – blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

ANSØGNING OG INFORMATION

Send din ansøgning og CV til Trusted Advisor Lars Rohde, Innergy på rohde@ingy.dk
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår.

Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med deres bio innovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøj vask ved
lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow.

Se mere om virksomheden på www.novozymes.com.