Stillingen er besat

Nomeco København

Logistikchef til Apoteksdivisionen i Nomeco København

Stillingen er besat

Har du erfaring- og trives du med at lede gennem ledere, og vil du være en del af en virksomhed, som gør en forskel for mange tusinde mennesker hver dag?

Så vil vi gerne fortælle dig mere om, hvad Nomeco kan tilbyde dig i jobbet som logistikchef for AD Drift.

AD Drift består af omkring 340 medarbejdere fordelt på 3 sites, hhv. København, Århus og Odense. Driftschefen for København og driftschefen for Århus/Odense vil referere til dig. Du vil indgå i logistikledelsesteamet, der udover dig består af 4 andre chefer refererende til logistikdirektøren.

Du vil få ansvaret for at sætte klare mål og retninger for AD Drift og for at løfte kvalitetsniveauet i afdelingen, både på KPI-niveau, men også i forhold til organisationskulturen.

Du skal sammen med driftsledelsen øge Warehouse Productivity gennem fokuserede optimerings- og LEAN indsatser.

Du skal være stedfortræder og sparringspartner for logistikdirektøren og sammen med ham udvikle og styrke Nomecos logistiske performance, nu og i fremtiden.

Derudover vil du blandt andet få ansvaret for

Faglige kvalifikationer

Din profil

Som person er du tillidsskabende og empatisk, du udstråler retfærdighed, handlekraft og ro, og du har en stor passion for god ledelse, forbedringer og resultater, med afsæt i grundige analyser.

Du er en tydelig og nærværende leder, der sætter klare rammer og du kan klart udtrykke dine forventninger, lave forpligtende aftaler og følge op på, at de overholdes. Du går gerne forrest og overkommer og løser problemer og forhindringer på en positiv måde.

Du er god til at give og modtage konstruktiv feedback, og du holder af at motivere dine medarbejdere og uddelegerer, så alle løfter i flok, og opgaverne løses hurtigt, sikkert og effektivt.

Du er ambitiøs på forretningens- og dine medarbejderes vegne. Du stræber efter at udvikle både medarbejdere og forretningen gennem et tæt samarbejde mellem AD Salg og AD Drift.

Nomeco tilbyder

Nomeco er en spændende og dynamisk virksomhed, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. I organisationen er tillid og humor nøgleord. Du bliver en del af et kompetent og professionelt miljø med mange udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Derudover tilbydes

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy på mail rohde@ingy.dk.
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Nomeco

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apotekerne, hospitalernes leverandør og lægemiddelindustriens strategiske servicepartner.

Partnerskab
I Nomeco er vi specialister i sundhedslogistik. Vi sikrer, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. Det sker gennem et værdiskabende partnerskab med apoteker og lægemiddelindustri – et partnerskab baseret på tryghed, høj etik og tillid.

Nomeco udvikler sig i en tæt kontakt med marked og myndigheder, og udviklingen sker på et solidt fundament af viden og værdier. Nomeco er en dansk virksomhed med dybe rødder i lægemiddelbranchen, og samtidig er vi en del af den paneuropæiske koncern PHOENIX group.

Læs mere på Nomeco.dk