Stillingen er besat

Innergy søger for Novozymes

Procesingeniør til rensningsfabrikken, Novozymes Kalundborg

Stillingen er besat

Vil du gerne være med til at sætte et bæredygtigt aftryk?

Kunne du tænke dig at arbejde i et team, hvor 2 dage ikke er ens, og hvor der en god fordeling mellem arbejde i højt tempo og tid til fordybelse?

Har du interesse og erfaring indenfor filtreringsprocesser i industri-skala, og er du god til at procesoptimere?

Så er du måske den nye kollega, vi søger til Novozymes største rensningsfabrik i Kalundborg.

Du kommer til at arbejde i et team med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der består af driftsoperatører, teknikere, ingeniører. Teamet er primær ansvarlige for Tromlelinjen.

Som en del af teamet på Tromlelinjen skal du arbejde med nuværende og fremtidige teknologier indenfor enzymproduktion og bidrage til den teknologiske udvikling inden for området.

Du skal i det daglige være med til at drive optimerings- og teknologiprocesserne for yderligere at forbedre produktiviteten og sikre, at kvalitetskrav, produktionskapacitet, økonomimål og andre KPI’er overholdes.

Du skal være med til at udvikle og implementere langsigtede startegier inden for eksisterende og nye produkter, der sikrer, at afdelingen lever op til Novozymes mål om at øge kapaciteten og være konkurrencedygtige.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en dynamisk person med stor energi, og du evner at overkomme og løse uforudsete problemer.

Du formår at kombinere din akademiske baggrund med praktiske færdigheder, og du løser lige gerne kortsigtede problemer, som du arbejder langsigtet på at forbedre produktiviteten.

Du er resultatorienteret og går gerne foran og tager det uformelle ledelsesansvar der også ligger i rollen, når de daglige beslutninger skal tages.

Du motiveres af teamarbejde, bidrager proaktivt og forstår betydningen af det gode samarbejde.
Du er hurtig til at lære nyt, og du er i stand til at formidle nye komplekse problemstillinger, så de er let forståelige.

Noozymes tilbyder

Novozymes er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling.
Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I Rensningsfabrikken er der en sund værdibaseret kultur, hvor god trivsel, høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling – blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy på mail rohde@ingy.dk.
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det
globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår.

Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med Novozymes bioinnovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøjvask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andrefremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden.

Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow. Se mere om virksomheden på www.novozymes.com 

Scroll to Top