Stillingen er besat

Cook Medical logo

Procesvaliderings-specialist til Cook Medical

Stillingen er besat

For Cook Medical i Bjæverskov søger vi en erfaren Procesvalideringsspecialist.

Vil du bruge din erfaring med procesvalidering, dine gode samarbejdsevner og din akademiske tilgang til opgaveløsning og vil du være med til at redde menneskeliv, hver dag?

Så vil vi gerne fortælle dig mere om hvad Cook Medical kan tilbyde dig i jobbet som procesvalideringsspecialist i Test & Validation.

Teamet, der udover dig består af 9 dygtige medarbejdere, har ansvaret for test og validering af de produktionsprocesser, der indgår i Cook Medicals produktion.

Du får ansvaret for, at test og valideringsaktiviteter lever op til de krav, der stilles internt og eksternt til Cook Medicals produkter. Opgaverne kan spænde over test og validering af små produkter til stand-alone automationsenheder og komplicerede produktionslinjer.

Du vil få ansvaret for og skal i det daglige blandt andet:

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en person med stor energi og fremdrift, du overkommer og løser problemer og forhindringer på en positiv måde. Du er nysgerrig, åben og socialt intelligent.

Du er struktureret og analytisk. Du sikrer dig, at tingene er 100% i orden, og at fastsatte mål og deadlines overholdes. Du er serviceorienteret og går gerne foran og viser retningen for dine kollegaer i teamet og i resten af virksomheden.

Du motiveres af teamarbejde, bidrager proaktivt og forstår betydningen af det gode samarbejde.
Du er hurtig til at lære nyt, og du er i stand til at formidle og rådgive hele virksomheden vedrørende procesvalideringer.

Cook Medical tilbyder

Cook Medicals virksomhedskultur bygger på et stærkt, fælles værdigrundlag, og hvor ansvarsbeviste, kompetente og professionelle medarbejdere betragtes som virksomhedens vigtigste ressource.

Cook Medical tilbyder et veltilrettelagt internt uddannelsesforløb, du som nyansat gennemgår, så du hurtigt får et indgående kendskab til virksomheden.

Derudover tilbydes

ANSØGNING OG INFORMATION

Send din ansøgning og CV til Trusted Advisor Lars Rohde, Innergy på rohde@ingy.dk
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Cook Medical

Cook Medical er en familieejet, global koncern med mere end 12.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf 800 har base i Bjæverskov i Danmark.

Vi har kunder i mere end 135 lande og udvikler produkter inden for bl.a. kardiologi, urologi, neurokirurgi og meget, meget mere.

Læs mere om os og de produkter, du kommer til at arbejde med på www.cookmedical.com