Stillingen er besat

xellia

Udstyrsspecialister til Xellia København

Stillingen er besat

Xellia skal starte en ny proceslinje op i en nybygget facilitet og har brug for dig?
Du vil blive en del af et nystartet projektteam, der skal sikre implementeringen af den nye proceslinje til Xellias aseptiske håndtering af API Bulk på siten i København.

Teamet vil med tiden komme til at bestå af ca. 15 medarbejdere fordelt på specialister, operatører og trackleads på de enkelt tracks i projektet. Teamet vil være ansvarlige for kvalificering af udstyr og validering af processen med henblik på operationel implementering i den eksisterende drift. Teamet kommer til at arbejde tæt sammen med Xellias kvalitetsafdeling, teknisk serviceafdeling og andre samarbejdspartnere på tværs af organisationen både lokalt og globalt.

Så vil du bruge dine evner på, blandt andet at gennemføre udstyrskvalificeringen og procesvalideringen af en ny aseptisk produktionslinje og kunne du tænke dig at deltage i kvalificerings- og valideringsaktiviteter, udarbejde dokumentation og foretage review og risikovurderinger ift. design?

Så er du måske en af de nye Udstyrsspecialister vi leder efter.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en person med stor energi og godt humør og du har en imødekommende tilgang til både kollegaer og opgaver. Du overkommer og løser problemer på en positiv måde.
Du er struktureret og analytisk, du finder tilfredsstillende og fyldestgørende løsninger på dine opgaver, og du følger dem helt til dørs.

Du sidder lige gerne bag skrivebordet og arbejder med kvalificeringsdokumentation, som du befinder dig ude i produktionsfaciliteterne i gang med at teste og få hands-on erfaring med udstyret.

Du motiveres af teamarbejde, har gode kommunikationsevner, bidrager proaktivt og forstår betydningen af det gode samarbejde.

Xellia tilbyder

En selvstændig og udfordrende stilling i en international koncern i udvikling. Du er tiltænkt en nøglerolle i det nye team med gode muligheder for at sætte dit personlige præg på teamet. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø tæt sammen med gode kolleger med et højt fagligt niveau.

Stillingen giver dig mulighed for både, at arbejde selvstændigt og i teams. I Xellia er der plads til- og fokus på din fagligesåvel som din personlige udvikling, gennem on-the-job training, udviklingssamtaler med nærmeste leder og mulighed for deltagelse i relevante kurser.

Derudover tilbydes

ANSØGNING OG INFORMATION

Send din ansøgning og CV til Trusted Advisor Lars Rohde, Innergy på rohde@ingy.dk
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Xellia

Xellia Pharmaceuticals er en specialiseret medicinalvirksomhed, som er førende inden for udvikling, produktion og markedsføring af anti-infektionsmidler. Med hovedkontor i København har Xellia globale filialer med drifts- og produktionskapacitet i Danmark, USA, Ungarn og Kina og har på nuværende tidspunkt mere end 1.700 ansatte.

Med mere end 100 års erfaring i udvikling af sidstevalgs-behandlinger mod infektionssygdomme er Xellia fokuseret på at levere produkter, der ikke bare redder liv men også forbedrer patienternes livskvalitet. Sammen med os kan du være med til at gå forrest i kampen mod bakterieinfektioner.

Læs mere om Xellia på www.xelia.com

Scroll to Top