Vi søger

Novonesis logo

Senior Manager Maintenance Execution, Novonesis KØBENHAVN

Er du leder med stærke kompetencer indenfor vedligehold, og har du stort fokus på at udvikle og motivere dine teams?

Vil du være med til at sætte klare mål og retningslinjer for Maintenance Execution (ME) i København og lede implementeringen af Maintenance 4.0 i afdelingen, samt indføre Predictive Maintenance i samarbejde med produktionen?

Så er du måske den nye Senior Manager i Novonesis Maintenance Execution.

Som Senior Manager vil du vil få ansvaret for en afdeling der, består af 4 dygtige og motiverede ledere og 45 håndværkere/teknikere, der alle arbejder dedikeret med vedligehold. Medarbejderne er fordelt på 2 teams på Fuglebakken og 2 teams i Bagsværd.

Som budgetansvarlig for Maintenance Execution skal du sammen med produktionen sikre at disse overholdes, at forbedringstiltag og forebyggende vedligehold udføres rettidigt. Du skal planlægge og sikre, at ressourcer udnyttes optimalt, og i samarbejde med Maintenance Development følge op på at eliminere fejl og nedbrud på produktionsudstyret. Altid med det for øje at arbejdsmiljø og sikkerhed er i top.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en dynamisk og synlig leder med stort fokus på udviklingen af ledelsesteamet og afdelingen, og du trives i et hektisk miljø, hvor hverdagen er uforudsigelig, og hvor medarbejdere, kunder og leverandører forventer, at du er leder, samlingspunkt og sparringspartner. Du skaber et arbejdsmiljø, hvor det er ”tilladt at fejle, så længe vi lærer af det”.

Du sætter klare rammer og gør dine medarbejdere i stand til at tage ansvar og initiativ til at løse hverdagens udfordringer på egen hånd.

Du er god til at give og modtage konstruktiv feedback, du kan klart udtrykke dine forventninger, lave forpligtende aftaler og følge op på, at de overholdes.

Du har evnen til at kommunikere med alle typer medarbejdere og kollegaer og holde den positive tone, selv under stort pres.

Du er en god købmand, der sammen med Sourcing kan forhandle optimale leverandøraftaler på plads.

Novonesis tilbyder

Novonesis er engageret i at skabe et mangfoldigt miljø og er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling. Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder, handicap eller veteranstatus. 


I Maintenance Execution er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling – blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes:

Derudover tilbydes

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde, Innergy på mail rohde@ingy.dk.
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novonesis

Novonesis er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novonesis industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår. Novonesis er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi.

Se mere om virksomheden på www.novonesis.com

Scroll to Top