Stillingen er besat

Innergy søger for Novozymes

VEDLIGEHOLDELSESLEDER, Novozymes Kalundborg

Stillingen er besat

Vil du være med til at sikre, at Novozymes fortsætter med at være en fantastisk arbejdsplads?

Så er du måske den nye Vedligeholdelsesleder, der vil være med til at definere retningen for, hvordan Novozymes skal vedligeholde og sikre fremtidens vedligeholdelse af produktionsudstyret i Kalundborg.

Du vil få ansvaret for et stærkt og erfarent vedligeholdelsesteam på 11 medarbejdere bestående af elektrikere, smede og automatikmekanikere, der alle leverer best in class vedligehold til verdens største enzymrensningsfabrik. Teamet leverer vedligehold til fabrikkerne AC og AD, der begge er i rivende udvikling. Teamets opgaver er mangeartede og består bl.a. af traditionel mekanik med tanke, rør, pumper osv., men også vedligehold af højteknologiske og innovative rensningsløsninger.

Du skal sikre, at arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet er i top, og at forebyggende vedligeholdelse udføres rettidigt og altid med kollegaerne og fagligheden i højsædet.

Du vil blive en del af Maintenance Execution, der består af ca. 70 medarbejdere fordelt på forskellige håndværkergrupper, teknikere og 5 ledere. Maintenance Execution varetager vedligeholdelsen af alt procesudstyr på siten i Kalundborg og er derfor en instrumental del af at holde fabrikkerne kørende 24/7.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Som person er du glad og udadvendt, og du er positiv, lyttende og ærlig.

Du holder af at motivere dine medarbejdere og uddelegerer, så opgaverne løses hurtigt, sikkert og effektivt.

Du sætter klare rammer og gør dine medarbejdere i stand til at tage ansvar og initiativ til at løse hverdagens udfordringer på egen hånd. Det er vigtigt for dig, at alle trives og udvikles, og at der løftes i flok.

Du er god til at give og modtage konstruktiv feedback, du kan klart udtrykke dine forventninger, lave forpligtende aftaler og følge op på, at de overholdes.

Du har evnen til at kommunikere med alle typer medarbejdere og kollegaer og holde den positive tone, selv under stort pres.

Novozymes tilbyder

Novozymes er stolt over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling.
Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I Novozymes er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. I organisationen er tillid, ligestilling, omstillingsparathed og humor nøgleord. Og det er en selvfølge, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy på mail rohde@ingy.dk.
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det
globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår.

Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med Novozymes bioinnovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøjvask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andrefremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow.

Se mere om virksomheden på www.novozymes.com