Stillingen er besat

Innergy søger for Novozymes

Procesingeniør rensningsfabrik, Novozymes Kalundborg

Stillingen er besat

Er du procesingeniør, og vil du gerne være med til at sætte et bæredygtigt aftryk?

Kunne du tænke dig at arbejde i en afdeling, hvor 2 dage ikke er ens, og hvor både arbejdstempoet og humøret er højt?

Trives du med at arbejde i et driftsmiljø, har du interesse og erfaring indenfor filtreringsprocesser i industri-skala, og er du god til at procesoptimere?                                                       

Så er du måske den nye kollega, vi søger til en af Novozymes rensningsfabrikker i Kalundborg.

Du kommer til at arbejde i en afdeling med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der består af driftsoperatører, teknikere, ingeniører.

Som en del af afdelingen skal du arbejde med nuværende og fremtidige teknologier indenfor enzymproduktion og bidrage til den teknologiske udvikling inden for området.

Du skal i det daglige være med til at drive optimerings- og teknologiprocesserne for yderligere at forbedre produktiviteten og sikre, at kvalitetskrav, produktionskapacitet, økonomimål og andre KPI’er overholdes.

Du skal være med til at udvikle og implementere langsigtede strategier inden for eksisterende og nye produkter, der sikrer, at afdelingen lever op til Novozymes mål om at øge kapaciteten og være konkurrencedygtige.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en dynamisk person med stor energi og godt humør, og du har en imødekommende tilgang til både kollegaer og opgaver. Uforudsete problemer løser du på en positiv måde.

Du formår at kombinere din akademiske baggrund med praktiske færdigheder, og du løser lige gerne kortsigtede problemer, som du arbejder langsigtet på at forbedre produktiviteten.

Du er resultatorienteret og går gerne foran og tager det uformelle ledelsesansvar der, også ligger i rollen, når de daglige beslutninger skal tages.

Du motiveres af samarbejdet med dine kollegaer og bidrager med dit gode humør til, at afdelingen bliver ved med at være en fantastisk arbejdsplads.

Du er hurtig til at lære nyt, og du er i stand til at formidle nye komplekse problemstillinger, så de er let forståelige.

NOVOZYMES TILBYDER

Novozymes er stolt over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling.

Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I Rensningsfabrikken er der en sund værdibaseret kultur, hvor godt samarbejde, høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. I organisationen er tillid, ligestilling, omstillingsparathed og humor nøgleord. Og det en selvfølge, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

ANSØGNING OG INFORMATION

Send din ansøgning og CV til Trusted Advisor Lars Rohde, Innergy på rohde@ingy.dk
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår.

Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med deres bio innovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøj vask ved
lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andre fremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow.

Se mere om virksomheden på www.novozymes.com.

Scroll to Top