Stillingen er besat

Innergy søger for Novozymes

Projekt specialist til Miljøteknik, Novozymes Kalundborg

Stillingen er besat

Man kan sætte et bæredygtigt aftryk på mange måder. At være med til at udvide Danmarks største rensningsanlæg, er en af måderne.

Kunne du tænke dig at være med til det, så er det måske dig, der skal have rollen som User Manager for maskin- og hydrauliske installationer i Miljøteknik hos Novozymes i Kalundborg..

Stillingen er især interessant for dig, der ønsker at se dine ideer blive ført ud i livet og implementeret i fuld skala.

Miljøteknik renser spildevand for Novo Nordisk og Novozymes produktioner i Kalundborg og er Danmarks største renseanlæg. På grund af den stigende produktion i Kalundborg skal renseanlægget udvides, og du kommer til at spille en afgørende rolle i udvidelsen.

Du bliver en del af et større projektteam. Projektteamet består af teknikere, operatører, vedligehold, arbejdsmiljø-repræsentanter og kemikere. Projektteamet vil i forbindelse med udvidelsen få ansvaret for projekter med en projektportefølje på mellem 500 og 700 millioner kroner.

I rollen som User Manager får du ansvaret for indholdet af projektet og efterfølgende dokumentation. Du skal stille de krav, som rådgiver skal designe de maskintekniske installationer ud fra, i forhold til kapacitet, funktionalitet, redundans, sikkerhed, arbejdsmiljø, vedligehold og materialevalg. Du skal godkende tegninger inden eksekvering, og du skal sikre funktionalitet efter eksekvering.

Faglige kvalifikationer

Din profil

Du er en dynamisk person med stor energi, og du evner at overkomme og løse uforudsete problemer. Du er lyttende, og du kan samle og beskrive ideer og behov på en konkret og entydig måde.

Du er struktureret og analytisk. Du sikrer dig, at tingene er 100% i orden, og at fastsatte mål og deadlines overholdes.

Du har evnen til at involvere mange stakeholders i det daglige, og du kommunikerer med alle typer medarbejdere og kollegaer og holder den positive tone, selv under stort pres.

Du motiveres af teamarbejde, bidrager proaktivt og forstår betydningen af det gode samarbejde.

Du er hurtig til at lære nyt, og du er i stand til at formidle nye komplekse problemstillinger, så de er let forståelige.

Noozymes tilbyder

Novozymes er stolte over at være en arbejdsgiver, der fremmer lige muligheder og positiv særbehandling.
Alle ansættelsesbeslutninger er baseret på forretningsbehov uden hensyn til race, farve, etnicitet, religion, køn, kønsidentitet eller -udtryk, seksuel orientering, national oprindelse, genetik, alder eller handicap.

I Miljøteknik er der en sund værdibaseret kultur, hvor god trivsel, høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling – blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer men også i form af relevant uddannelse.

Derudover tilbydes

Ansøgning og information

Send din ansøgning og eventuelle spørgsmål til Trusted Advisor Lars Rohde Innergy på mail rohde@ingy.dk.
Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt. Der afholdes interview og præsentationer af egnede kandidater løbende.

Om Novozymes

Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger. Sammen med kunder, partnere og det
globale samfund forbedrer Novozymes industriel produktion og bidrager til at bevare naturens ressourcer og skabe bedre levevilkår.

Novozymes er verdens største leverandør af enzymer og mikrobiel teknologi. Med Novozymes bioinnovation kan man eksempelvis muliggøre højere høstudbytter i landbruget, tøjvask ved lavere temperaturer, energibesparelser i fremstillingsprocesser, fornybare brændstoffer og mange andrefremskridt, som vi har brug for både i dag og i fremtiden. Hos Novozymes kalder de det Rethink Tomorrow.

Se mere om virksomheden på www.novozymes.com